Taj Noah

main-qimg-45ee634d5a033b5bbb11d231864cc6

Jeg er en maskinlæringsspesialist.
Jeg _love_ jobber med data :)

Jeg jobber med Pandas, Scikit-Lær, XGBoost, PyTorch, Keras, TensorFlow, MXnet, NumPY, Gluon, CatBoost, LightGBM, Kivy og mer.

Jeg er kjent med * Deep Learning *, Decision Trees, Linear Regression, Naive Bayes, Random Forest, Gradient Boosting, Support Vector Machines (SVM), K-Nærmeste naboer (KNN) algoritmer / tilnærminger.

 

Jeg er medlem av Human Mind Project og en utvikler støttet av Intel, IBM, NVIDIA, Google og AWS Cloud.

Jeg har tatt på toppnivå stillinger, som Chief Technology Officer og Chief Scientist, i flere teknologibedrifter. Mitt hovedoppgaver er å definere maskinbaserte prosjekter (ML), design og utvikling av modellalgoritmer, og implementere dem i skybaserte miljøer. Jeg har også fått oppgave å administrere lag av datavitenskapere og programmerere for å levere tidsfølsomme prosjekter og håndtere tekniske skrivedokumenter som patentsøknader, tekniske vitbok.

 

Jeg var ansvarlig for å lede lagene, sette tekniske retninger og utvikle hovedalgoritmer.

Mine viktigste verktøykasser inkluderer Python, Matlab, og noen ganger C ++. Jeg er godt kjent med konseptene nevrale nettverk, regresjoner, parallelle beregninger med GPU, og biblioteker som TensorFlow.
Jeg har allerede hatt muligheten til å bygge den første Android-applikasjonen på arabisk rundt om i verden for 9 år siden.

 

I tillegg til muligheten til å introdusere moderne teknologi i humanitær filantropi, var jeg ansvarlig for et team som installerte fjorten generasjons militære kommunikasjonsstasjoner som logistisk hjelp til folket i noen av de sårbare områdene i Syria under krigen.


Jeg hadde den ære å bygge algoritmen for å forutsi menneskelig hepatitt sykdom ved å overføre store data fra radiografer.

 


I løpet av de siste årene finner jeg mange bedrifter, små og store, sliter med maskinlæring (ML) s praktiske applikasjoner og implementering. De ønsket å utnytte den spennende utviklingen av ML til fordel for deres organisasjoner, men fant det vanskelig å komme inn på. Jeg var heldig nok til å jobbe med maskinlæring som en del av mitt liv, og fortsatte å jobbe med maskinlæringsprosjekter etter eksamen.

 

Jeg har opplevd den raske utviklingen av denne teknologien de siste årene og har grundig likte å jobbe i dette unike og spennende feltet. Jeg er her fordi jeg vil hjelpe folk og organisasjoner som din til å utnytte maskininnlæring til sitt fulle potensiale, nå dine mål raskt, og samtidig utvide mitt eget domenenivå av kompetanse.


mail@tajalagawani.com

Oslo - Norge